• Mounir el Ouazizi is ook volgend seizoen nog SVW'er.
• Mounir el Ouazizi is ook volgend seizoen nog SVW'er. Foto: Rick den Besten

Mounir El Ouazizi komt terug op zijn besluit en blijft tóch bij SVW

Nieuws Spelerscarrousel 2.598 keer gelezen

GORINCHEM • Rond de jaarwisseling was Mounir El Ouazizi, geboren 13 januari 1988 in Rotterdam, er voor zichzelf uit. In februari gaf hij de staf van SVW mee dat hij afscheid ging nemen van de club en de Gorinchemse regio. Maar in het voetbal weet je het nooit, voegde hij eraan toe.

“Er is de laatste tijd zoveel op mij ingepraat. Vanuit SVW heeft men mij, mede met het oog op het nieuwe beleid en de komst van een aantal goede spelers, overtuigd dat ik nog wel een jaar door kan”, laat de docent opleiding commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam en eigenaar van ZIZI-training weten. 

“Ik begin dus in de zomer aan mijn tiende seizoen als voetballer in de Leerdamse en Gorinchemse regio, waarvan nu voor het vijfde jaar bij SVW. Ik heb als rasechte Rotterdammer van Zuid een band gekregen met deze regio. Ik heb in dat hechte stadje Gorinchem vrienden voor het leven gekregen en dat is waardevol en supermooi.” 

Zijn lange voetballoopbaan bracht El Ouazizi langs Deltasport, DOTO, RVVH, DRL, LRC Leerdam, Unitas en straks voor het zesde seizoen SVW.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden