Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Contact

Regio-Voetbal is de meest actuele en meest complete amateurvoetbalsite (met eigen interviews, verslagen, nieuwtjes, foto’s en video’s) in onze regio. Met 1,5 miljoen pageviews per maand en onderweg naar 10.000 volgers op Twitter (@RVoetbal) en naar 5000 likes op Facebook. We volgen de verrichtingen van 88 clubs in grofweg de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Land van Heusden & Altena en de Krimpenerwaard. We hebben inmiddels een reputatie hoog te houden. Daar zetten we ons voor in, elke dag van de week. Tips helpen ons daarbij. Heb je ons wat te melden? Laat het ons weten. We stellen ons team graag aan je voor: