Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Disclaimer

Regio-Voetbal is onderdeel van Het Kontakt Edities bv. Ten aanzien van het raadplegen en gebruik van deze website van Het Kontakt Edities bv gelden de volgende voorwaarden:

De website is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Het Kontakt Edities is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van deze site en de op de site verstrekte informatie.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. De inhoud van deze websites wordt door Het Kontakt niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid en actualiteit. Het Kontakt is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de betreffende websites.

Auteursrechten en alle andere rechten met betrekking tot de inhoud (daaronder mede begrepen tekst, foto's, audio, geluid en software) behoren toe aan Het Kontakt Edities of haar toeleveranciers. Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Het Kontakt worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Op de website en de gebruiksvoorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Het Kontakt Edities bv
Postbus 1
2977 XE Goudriaan
T 0183 583200
 

Het Kontakt Edities bv is statutair gevestigd in Goudriaan en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nr. 23070015.