Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

‘Mooi’ gebroken kuitbeen voor Van der Linden

25 nov 2011, 10.02Nieuws

AALST - Het was donderdagavond even flink schrikken bij Roda Boys op de training. Arjan van der Linden (18) brak zijn kuitbeen.

"Ik kreeg een bal aangespeeld en precies op het moment dat ik wilde schieten blokte Maykel van Opijnen me. Mijn been bleef staan en krak. Iedereen om me heen hoorde het." Van der Linden benadrukt: "Van Opijnen kon hier overigens niks aan doen."
De pijn was goed te verdragen en ondanks dat hij in het ziekenhuis kreeg te horen dat zijn kuitbeen was gebroken, hoefde hij niet in het gips. "Het is een hele mooie breuk, zoals ze dat noemen. Het bot is keurig gebroken en niet langs elkaar heen geschoven. Ik heb nu ‘gewoon’ drukverband en mag er zelfs op lopen. Over een week moet ik terugkomen."

Furore
De nog jonge aanvaller en ‘jongen van het dorp’ maakte dit seizoen vooral furore in het tweede elftal, waar hij al acht keer het net wist te vinden. "Het ging wel lekker. Ook op de trainingen. De trainer zei ook dat het steeds beter ging. Maar ik had niet het idee dat ik al dicht tegen een vaste plaats bij het eerste aan zat. Niet erg, want dat had ik mezelf ook nog niet als doel gesteld voor dit seizoen. Gewoon lekker voetballen en dan kijken we wel weer verder."
Voorlopig is van der Linden even uitgevoetbald, maar hij is optimistisch: "We zien het wel hoe het loopt. Eerst dit maar weer eens achter de rug hebben."

Anton Kuijntjes