Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Aanstaand weekend zo goed als algehele afgelasting van kracht

24 jan 2019, 16.39Nieuws

ZEIST – Voor aanstaand weekend is een zo goed als algehele afgelasting in het amateurvoetbal van kracht. Dat meldt de KNVB donderdagmiddag op de eigen website.

De algehele afgelasting geldt voor beide categorieën, in de districten Noord, Oost, Zuid I en II en West I en II. Voor de zondag geldt dat eveneens voor de districten Noord, Oost en Zuid I en II én de B-categorie in de districten West I en II.

Alleen voor de landelijke competities (Tweede Divisie tot en met de hoofdklasse) geldt geen algehele afgelasting. Daaronder vallen ook de KNVB Beker vrouwen, de Jeugdcup O19, O15 en O13, waarin de achtste finales op het programma staan.

Zondagvoetbal in West I en II
Voor de A-categorie in het zondagvoetbal is betreffende de districten West I en II nog geen beslissing genomen. Daarover zal de voetbalbond zaterdag om uiterlijk 12.00 uur meer uitsluitsel geven.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : afgelasting, KNVB