Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Aanvalsleiders Arkel nog even uit de roulatie

14 okt 2013, 06.03Nieuws

ARKEL – Het scorend vermogen van ASV Arkel schiet op dit moment duidelijk tekort. En tot overmaat van ramp moet de vierdeklasser het voorlopig ook nog stellen zonder de dit seizoen voor de nodige doelpunten naar Schoonzigt gekomen Maurice Schopenhouer en Remi Schuurman.

“Het herstel gaat langer duren”, vreesde Schopenhouer zaterdag naast de dug out bij de derby tegen Schelluinen. “De injecties in België hebben geen effect en nu krijg ik er ook nog ongewenste botafzetting bij. Met steunzooltjes hoop ik wel het gewenste herstel te krijgen, maar ik vrees pas na de winterstop weer te kunnen voetballen.”

Collega-speler Remi Schuurman is hoopvoller. “Ik loop al een stuk beter dan vorige week. Ik ben behandeld in privékliniek Zestienhoven. Met de nodige oefeningen moet ik mijn bovenbeenspieren sterker maken, die op hun beurt mijn verzwakte mediale binnenband van mijn linkerknie moeten ontzien. Er is gelukkig niets afgescheurd.”