Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achilles Veen kan dubbelslag maken in titelrace

13 apr 2017, 08.50Nieuws
Achilles Veen maakt zich op voor een belangrijke Paasdubbel. (foto: Teus Admiraal)

LAND VAN HEUSDEN EN ALTEN – Er is met de Pasen een beperkt programma in het Land van Heusden en Altena. Achilles Veen moet wel twee keer aan de bak. Op zaterdag thuis tegen Argon en op maandag uit tegen Zwaluwen. Bij twee keer winst doen de Veeners goede zaken in de titelrace in de hoofdklasse A. Ze komen dan ruim op kop en de concurrenten moeten maar zien of ze de mannen van trainer Clemens Bastiaansen nog bij kunnen halen.

In de eerste klasse heerst er spanning in Eethen. Het plaatselijke GDC speelt een degradatieduel tegen hekkensluiter BLC. Bij winst krijgen de mannen van trainer Marco de Jong weer wat lucht.

3D
In de derde klasse moet NOAD’32 aan de bak om de kans op nacompetitie op een kier te houden. Drie punten zijn dus noodzakelijk tegen Haaften, dat strijdt voor handhaving. Kampioen Woudrichem wil proberen ook de rest van de wedstrijden te winnen. Te beginnen zaterdag op Het Bolwerk tegen Zuilichem. In Andel staan Sparta’30 en SVW tegenover elkaar. Winst voor de Andelnaren zou een stuntje betekenen. Het duel is van groot belang in de strijd om de tweede periodetitel.

Op maandag komt HHC’09 in actie tegen Irene’58. Hier is winnen een must in de strijd tegen degradatie.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >