Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achilles Veen scoort er lustig op los

26 nov 2011, 21.15Nieuws

VEEN - Achilles Veen scoorde er lustig op los in het bekerduel tegen RKTVV. De zondagvierdeklasser uit Tilburg had geen schijn van kans tegen de hoofdklasser uit Veen. De tien werd net niet gehaald, al zou dat ook niet op het scorebord gepast hebben (9-1).

Bij de rust stond het al 6-0 voor de thuisploeg op De Heuye in Veen. Met name Pascal Ippel was op schot. De aanvaller scoorde vier keer, waaronder een valse hattrick. Na een kwartier opende Ippel ook de score voor Veen. De 2-0 kwam van het hoofd van Dennis Verhoef en twee keer stond Erwin Verbruggen aan de basis. Vervolgens zorgde Ippel voor de 3-0 en de 4-0. Na de 5-0 door Dennis Verhoef nam Pascal Ippel ook de 6-0 voor zijn rekening.
Na de pauze kwam Roel van Delft in de ploeg. Het was RKTVV dat de eretreffer aantekende, voordat Frans v/d Steenhoven een penalty gestopt zag door keeper Sezer Polat. Vervolgens scoorde Van Delft een echte hattrick en liep de score op naar 9-1. Daar bleef het ondanks de kansen voor Achilles Veen bij.

In de volgende ronde van de districtsbeker Zuid 1 ontmoet Achilles Veen ASWH 2 of UNA. De wedstrijd tegen de volgende tegenstander wordt gespeeld op zaterdag 17 december op de Heuye.