Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achttiende club voor Maurice Schopenhouer

14 feb 2015, 13.08Nieuws

ARKEL - Maurice Schopenhouer, 44 inmiddels, weet van geen ophouden. Volgend seizoen dient zich een achttiende club voor hem aan, meldt Schopenhouer in een reportage over 'onverwoestbare veertigers' in AD/DeDordtenaar.

Maurice Schopenhouer kan dit seizoen, mede door blessureleed, bij ASV Arkel niet rekenen op een basisplaats. De spits debuteerde op vijftienjarige leeftijd in het eerste elftal van Unitas en staat inmiddels op 571 competitieduels en 252 goals. Schopenhouer speelde voor zeventien clubs, waaronder in de regio voor onder meer SteDoCo en Schelluinen.

Schopenhouer is fit voor de tweede seizoenshelft en is vastbesloten de 600 wedstrijden te halen. Bij een achttiende club. Welke, dat houdt de 'veteraan' nog even voor zich.

Lees meer over : Maurice Schopenhouer, ASV Arkel