Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Adrie van Steijn nieuwe trainer MVV’58

26 nov 2011, 15.39Nieuws

METEREN – Anderhalve week na het voortijdige vertrek van hoofdtrainer Gert Jan Potters uit Werkendam is bekend geworden dat Adrie van Steijn uit Beesd het seizoen bij MVV’58 als trainer zal afmaken.

MVV’58 is momenteel samen met Streefkerk vrij uitzichtloos hekkensluiter in de derde klasse C. Het zal voor Adrie van Steijn dus een loodzware opgave worden om de Meterense ploeg nog voor de derde klasse te behouden. In ieder geval is Van Steijn ook volgend seizoen hoofdtrainer van MVV’58. Vorig seizoen had hij daar het tweede elftal als oefenmeester onder zijn hoede.
Dit seizoen trainde hij tot dusverre het tweede team van Stedoco in Hoornaar. Met Stedoco is overeenstemming bereikt over deze tussentijdse overstap van Adrie van Steijn naar Meteren. Bij MVV’58 zal hij als teammanager worden geassisteerd door oud-eerste elftal speler Wilfred van de Berg. Het competitiedebuut van dit duo bij MVV’58 in de nieuwe constructie zal op zaterdag 3 december in Dordrecht tegen EBOH gaan plaatsvinden. Dan wordt in de derde klasse begonnen aan de tweede competitiehelft met het eerste returnprogramma.