Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

[advertorial] Jouw nieuwe doel vind je bij…: Iveco Schouten!

18 sep 2018, 07.15Advertorial

(advertorial) REGIO - Werk jij in trucks of transport? Heb je ervaring maar zoek je iets nieuws? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Want durf jij je ambitie te volgen, dan hebben wij wat te bieden!

Wie zijn wij?
Wij zijn Iveco Schouten, dealer voor Iveco en Fiat Professional bedrijfswagens. Bij ons zet jij vast en zeker je volgende stap in de truckwereld. Wij hebben legio groeimogelijkheden.

Kom maar op als je durft en groei van monteur tot specialist of van werkplaatsreceptionist naar servicemanager. Met 10 vestigingen in het land kun jij je volop ontwikkelen. Wist je dat onze merken wereldwijd de meest succesvolle bedrijfswagenmerken zijn?

Daar zijn we trots op!

Wij groeien en hebben vacatures!
Zoek jij een veelbelovende, uitdagende en goedbetaalde nieuwe baan? Dan willen we jou zéker leren kennen en leer jij ons mooie truckmerk kennen! Wij lopen voorop met LNG- & CNG-auto’s en elektrische voertuigen. Dan snap je dat wij voor nieuwe collega’s uit-ste-ken-de toekomstperspectieven hebben!

Kom je bij ons, dan bieden wij jou direct een goed salaris en prima studie- en groeimogelijkheden. Klik hier voor de vacatures in Alblasserdam. We zien je reactie graag tegemoet!

Doe je met ons mee, dan hoor je bij een sterk, gezond familiebedrijf en de grootste Iveco- en Fiatdealer van Nederland. Plus het leukste truckbedrijf om te werken. Al zeggen we het zelf… Wij hebben in deze regio vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Tiel en Utrecht.

Lees meer over : Iveco Schouten, Werk, Trucks, Transport