Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Afscheidsduel Antonio en Hogendoorn

02 jun 2015, 05.30Nieuws

ARKEL - Sander Antonio en Maurice Hogendoorn krijgen vrijdagavond 5 juni een afscheidswedstrijd aangeboden van ASV Arkel.

Beide hebben een groot aantal jaren in het eerste elftal gespeeld en doen nu een stapje terug.

De afscheidswedstrijd, die om 19:00 uur op sportpark Schoonzigt begint, wordt gespeeld tussen het huidige eerste elftal en een team dat door Sander Antonio en Maurice Hogendoorn is samengesteld. Hiervoor zijn onder anderen uitgenodigd: Dennis Vroegh, Ruben v.d. Werf, Sjors Vonk, Bennie Boeijink, Bjorn Trapman, Kor Damen, Kees van Baalen, Sander Romeijn, John de Jong, Niels Pannekoek, Micha Hol, Ron Vuurens, Jeroen de Ruiter, Manfred Hendel, Marco van Stralen, Alis Smits, Johan Schrijvers, Björn van Hoogdalem en Rik van Vulpen.

Het 'All Stars Team' zal onder leiding staan van Arie Schep, Peter den Engelsman, Joop de Vries, Dirk de Boef en Robert Sluyk. Frank de Jong is aangewezen als scheidsrechter voor het duel.