Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Aftrap beachvoetvolley in Sleeuwijk

14 jun 2013, 06.28Nieuws

SLEEUWIJK - Het regionale beachvoetvolleyseizoen gaat zaterdag 15 juni in Sleeuwijk van start met het tiende Bas Klop-toernooi.

Organisator Ger Klop, broer van de veel te jong overleden naamgever van het toernooi, heeft zestien sterke teams naar het zand op sportpark De Roef weten te krijgen. Naast alle regionale toppers zijn ook deelnemers uit Amsterdam en Groningen aanwezig.

Eén van de winnaars van de vorige editie in Sleeuwijk, Antonio Aurino, is dit keer gekoppeld aan René van Eijsden uit Amsterdam. Ger Klop vormt zelf een team met voormalig NAC-prof Piet Saaman. Het koppel is al op leeftijd, maar zeker kansrijk voor een halvefinaleplaats.

Nieuw is het Werkendamse duo Niels den Haan/Jesse van Oord.

Het Bas Klop-toernooi begint om 10.00 uur. De finale wordt om 16.00 uur gespeeld. Een week later verhuist het hele circus naar Breda. Op 6 juli wordt op Copakadijk in Werkendam gespeeld. Het oudste toernooi uit de regio in Rijswijk, gaat dit jaar vrijwel zeker niet door.