Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Aftrap halve eeuw VV Benschop

07 jan 2019, 07.26Nieuws

BENSCHOP - Voorzitter Erwin van Wijk gaf op de Nieuwjaarsreceptie het startsein voor de viering van 50 jaar VV Benschop.

Op 1 mei is het officieel zover. Voor en na die tijd zullen er talrijke activiteiten zijn ter ere van deze mijlpaal.

Op 3 mei houdt de jubilaris de officiële receptie gevolgd door een reünie, waar alle oude en huidige leden voor zullen worden uitgenodigd.

Benschop telt nog drie leden, die precies 50 jaar lid zijn, namelijk Gerard van Groeningen, Jaap Vendrig en Rien Boumans. Zij werden afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet en kregen de opdracht om de jubileumtekst op de tribune te onthullen. De talrijke aanwezigen werden daarna verrast door de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de KNVB, die het jubileum alvast kleur gaf door de KNVB-vlag met 50 jaar VV Benschop erop te overhandigen.

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >
Lees meer over : vv Benschop, jubileum, Erwin van Wijk