Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ahmed El Azzouti wil dolgraag met derde plek afscheidnemen van Kozakken Boys

01 mei 2019, 07.13Nieuws
(foto: Jan Noorlandt)

WERKENDAM - Ahmed El Azzouti begint zaterdag tegen VVSB aan zijn voorlaatste thuisoptreden voor Kozakken Boys. Over twee weken komt de Koninklijke HFC naar De Zwaaier en dan kan het thuispubliek afscheidnemen van de spits, die naar IJsselmeervogels vertrekt.

“Ik sta daar eigenlijk nog niet zo bij stil, maar op 18 mei is het mijn laatste thuiswedstrijd. Bij toeval tegen HFC waartegen ik destijds bij mijn komst bij Kozakken Boys ook mijn eerste wedstrijd voor deze mooie club speelde. Dat is toch wel een grappig detail inderdaad.”

Maar zaterdag eerst tegen VVSB. El Azzouti kan zich het duel dit seizoen tegen VVSB in Noordwijkerhout moeiteloos op zijn netvlies halen. “Dat was voor ons een cruciaal duel, want door een slechte start stonden wij in de staart van de ranglijst. Wij repareerden daar een 1-3 achterstand. Ik maakte er twee, waarvan de winnende in de extra tijd.”

Kozakken Boys en VVSB zijn erkende cupfighters en zijn concurrenten in de strijd om de derde periodetitel. “Wij gaan in de laatste vier wedstrijden voor het maximale. De verschillen bovenin zijn klein. Ik zou, na die twee tweede plaatsen, achter het superieure Jong AZ en Katwijk dolgraag met een derde plaats afscheidnemen. Dan zitten wij toch weer in de top waar wij echt thuishoren. Als wij die hoge positie alsnog bereiken, ben ik heel trots op het team. Voor de echte top komen wij dit seizoen, vooral door die slechte start, tekort, daar moet ik heel eerlijk in zijn. Maar ik word toch liever derde dan achtste in de tweede divisie.”

Geweldig
Ahmed El Azzouti kijkt nu al terug naar een heel mooie periode bij Kozakken Boys. Kees Spaan vond hem bij het kleine Jodan Boys. In zijn eerste seizoen scoorde hij in de luwte achter Raily Ignacio en Berry Powel acht keer. Vorig seizoen was hij geweldig met 27 doelpunten. Nu staat hij toch alweer op vijftien treffers.

“En ik voel dat er nog wel een aantal bij gaan komen. Ik kijk ook graag terug naar onze bekersuccessen. Dit seizoen scoorde ik nog twee keer tegen Almere City FC, waardoor wij de volgende ronde tegen Vitesse konden spelen. Onvergetelijke wedstrijden.”

Lees meer over : Ahmed el Azzouti, Kozakken Boys