Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Albert van Zandwijk verlengt bij Vuren

05 jan 2016, 21.01Nieuws
Albert van Zandwijk en zijn zoontje Luca. (foto: Jan Volwerk)

VUREN - Albert van Zandwijk heeft voor een seizoen bijgetekend als hoofdtrainer van Vuren. De oud-speler is momenteel bij de vierdeklasser aan zijn eerste jaar bezig.

Met Albert van Zandwijk koos het bestuur van Vuren een jaar geleden voor een trainer die het klappen van de zweep binnen de club kent. Hij speelde bijna zijn hele jeugd bij de club, waarna hij twee jaar in de A-junioren van FC Utrecht voetbalde. Na enkele jaren bij Roda Boys/Bommelerwaard en GJS keerde hij terug in Vuren.

Als trainer had Van Zandwijk de B-junioren van Vuren al onder zijn hoede en stond daarmee mede aan de basis van de ontwikkeling van diverse jeugdspelers die nu voor de Vurense hoofdmacht uitkomen. 

Vuren bezet halverwege de competitie de achtste plaats in de 4e klasse C.