Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alblasserdam en Buizert gaan uit elkaar

07 jan 2012, 22.28Nieuws

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam en zijn hoofdtrainer Bert Buizert gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Nog voor er gesprekken over verlenging konden plaatshebben, gaf Buizert volgens het bestuur aan op zoek te willen naar een andere uitdaging.

De technische commissie van de vereniging werd door de keuze van de hoofdtrainer verrast, want de intentie was er om in de nieuwe voetbaljaargang de samenwerking voort te zetten. “We respecteren het besluit van Bert, maar zijn toch ook enigszins teleurgesteld”, luidt de lezing van de beleidsbepalers op sportpark Souburgh.
“Ik vind het ook jammer dat het zo gelopen is”, reageert Bert Buizert vanaf het trainingskamp van de Alblasserdam-selectie in Lunteren. “Ik heb wel degelijk met het bestuur gesproken over de toekomst, maar die gesprekken verliepen vanuit mijn optiek behoorlijk stroef. Maar goed, ik ga hier verder niets over zeggen. We zijn nu op trainingskamp, de sfeer is prima en we zijn gaandeweg de competitie steeds beter gaan voetballen. Dát vind ik nu het belangrijkste.”

Lees meer over : Alblasserdam, Bert Buizert