Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Almkerk strikt goalgetter Jonathan van Eerd

18 mei 2019, 23.09Nieuws

ALMKERK - UVV'40-spits Jonathan van Eerd komt volgend seizoen uit voor zaterdageersteklasser Almkerk.

TSC, JEKA en Sarto hadden ook interesse in Van Eerd, die echter voor Almkerk koos.

“Ik heb lang nagedacht over het maken van de stap, net name vanwege loyaliteit naar UVV toe. Maar toch heb ik besloten om het te doen. Vier clubs namen contact op met mij, waarna ik als eerst naar Almkerk reed. Dat voelde gelijk goed. Goede trainer en staf, mooi niveau en ze zochten nog een spits. Heb nog getwijfeld om met die andere clubs te spreken, maar ik zei ‘ja’ tegen Almkerk meteen", zegt Jonathan van Eerd tegen Voetbalinbreda.nl.

 

“Waarom? Omdat het gewoon direct goed voelde. Ik vond het daarom zonde van mijn tijd en de tijd van die andere clubs om ook daar nog gesprekken aan te gaan. Het is een mooie uitdaging bij Almkerk en ik ben benieuwd naar het zaterdagvoetbal in die regio. Ik ga er vol voor na de zomer."

Lees meer over : Jonathan van Eerd, vv Almkerk, UVV'40