Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Almkerk verlengt contract Pieter Tuns

09 dec 2011, 20.03Nieuws

ALMKERK - Pieter Tuns blijft ook na dit seizoen nog trainer van voetbalvereniging Almkerk. Zijn verbintenis is met een jaar verlengd.

Volgens voorzitter Gerrit van Drunen gaat het om een breed gedragen besluit binnen de club. "Wederzijds liggen we goed met elkaar in bed. Het klikt goed met de groep en met de rest van de vereniging. Tuns helpt ook bij het uitzetten van de lijnen binnen de club, bijvoorbeeld bij de jeugd. Hij past hier uitstekend." Volgens de preses heeft men zich bij het besluit niet laten leiden door de wat mindere resultaten van de Almkerkers. "We wisten dat we het zwaar zouden krijgen in de eerste klasse en dat de middenmoot het maximaal haalbare voor ons is. Maar daar rekenen we een trainer niet op af en ook een spelersgroep niet."

De 57-jarige inwoner van Best is aan zijn tweede seizoen bezig bij de Brabanders. “Almkerk is een hele fijne vereniging. Vorig seizoen zijn we heel succesvol geweest met de promotie. We hebben een hele prestatie geleverd voor zo’n klein dorpje. Nu is het minder, maar ik heb de verwachting dat we ons in de eerste klasse kunnen handhaven. Volgend seizoen in mijn derde jaar hoop ik Almkerk verder uit te bouwen tot een stabiele eersteklasser. Dan denk ik, dat ik het goed gedaan heb met de club. Als we helemaal compleet zijn gaan we dit seizoen nog de nodige puntjes pakken om klassebehoud veilig te stellen”, verwacht Pieter Tuns.