Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Altena 5 dringt door tot top-3 Kampioenskoorts

15 apr 2018, 20.23Nieuws

NIEUWENDIJK - Het vijfde elftal van Altena behoort tot de drie overgebleven kandidaten in 'Kampioenskoorts' van Fox Sports.

Zaterdagavond vond tijdens de Eredivisie Live-uitzending op Fox Sports de bekendmaking van de top 3 van het door FOX Sports en Keuken Kampioen georganiseerde 'KampioensKoorts' plaats. De bijna voltallige selectie van Altena 5 was bij deze bekendmaking aanwezig en hoorde tot hun grote vreugde dat zij zich (samen met Strijen 7 en Jodan Boys 10) in deze top-3 hebben weten te plaatsen. \

Met deze uitverkiezing maken de mannen van Altena 5 dus nog steeds kans op het realiseren van hun ultieme droom..... De kampioenswedstrijd live op TV bij FOX SPORTS en na afloopt samen proosten op hun veel te vroeg overleden keeper Klaas Prins.

Ondersteuning
Het aantal behaalde stemmen en de creatieve inzendingen naar de organisatie hebben de doorslag geveven om Altena 5 te laten doordringen tot het illustere trio teams in de finaleronde. Vanaf nu ligt het alleen nog maar aan de sympathie die men weten te verkrijgen bij de vakjury en natuurlijk bij de sportieve prestaties. Want kampioen worden is natuurlijk het allerbelangrijkste om uiteindelijk in aanmerking te komen voor de live-uitzending.

Vanuit de organisatie zullen de mannen van Altena 5 worden ondersteund richting de mogelijke kampioenswedstrijd. Kurt Westerman, Theo Lucius en Andy van der Meijden ( FC De Rebellen ) zijn bereid gevonden om ieder één van de drie finalisten twee dagdelen te komen ondersteunen. Wie welke finalist onder zijn hoede krijgt, is nog niet bekend.

Dit alles zal uiteindelijk leiden tot de bekendmaking van de winnaar van 'de Kampioenskoorts' 2018.
 

Lees meer over : Altena 5, KampioensKoorts, Fox Sports