Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Altena en Wilhelmina'26 hebben wat goed te maken

27 sep 2018, 08.09Voorbeschouwing

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Het zijn nu al bewogen dagen voor een aantal clubs in de regio. Zo moet Kozakken Boys de misère zaterdag maar eens goed doorbreken met een driepunter tegen GVVV. Hopelijk zit het de equipe van trainer Jasper de Muijnck een keer mee.

Ook Achilles Veen staat nog niet op de rit. Een driepunter tegen Spijkenisse kan het gemoed opvijzelen op de Hanen Weide.

In de eerste klasse begon GRC 14 met een punt tegen Nieuw Lekkerland. De tegenstander zaterdag, promovendus Heerjansdam, is ook niet voor de poes. Alles geven is dan ook ons devies. Hetzelfde geldt voor Almkerk tegen Geinoord.

2F
In de tweede klasse kende Wilhelmina’26 een desastreuze start bij Heukelum met 9-2 verlies. Hopelijk laten de manschappen van trainer Marcel van Helmond het zaterdag thuis tegen Brederodes zover niet komen. Altena heeft ook wat goed te maken. Dat moet dan gebeuren bij en tegen Tricht.

Nieuwkomer NOAD’32 is de competitie goed begonnen. De Wijk en Aalburgers moeten de goede start maar doortrekken bij en tegen de andere nieuwkomer in de tweede klasse EBOH.

3D
In de derde klasse had GDC een prima start. Zaterdag moet het ook de punten in Eethen weten te houden tegen Asperen. Sparta’30 krijgt het lastig tegen SSC’55. Hetzelfde geldt voor Sleeuwijk, dat het sterke HSSC’61 op bezoek krijgt.

Zondag
Op zondag kende HHC’09 een goede start. Ook hier geldt de goede lijn doorzetten bij en tegen TSV Gudok. Be Ready moet de punten in Hank kunnen houden tegen Raamsdonk. Dussense Boys zien we de punten wel pakken bij en tegen Chaam.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >