Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Ameide-trainer Gert-Jan Westerhout tekent voor een jaar bij

15 nov 2015, 15.40NieuwsUpdate
Gert-Jan Westerhout: derde seizoen als hoofdtrainer van Ameide. (foto: Rick den Besten)

AMEIDE - Gert-Jan Westerhout zal ook volgend seizoen trainer zijn van zaterdagderdeklasser Ameide.

Westerhout, die ook als speler op Meihoven actief was, tekende voor een jaar bij. Hij is aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Ameide bezig.

“Het voelt goed, van beide kanten, en dus hebben we besloten om snel duidelijkheid te geven. Ik ben sowieso geen man die snel opstapt en zeker niet als de samenwerking goed is. Afgelopen donderdag waren het bestuur en ik er snel uit. Gisterenmiddag, na de wedstrijd tegen Brederodes, hebben we het aan de groep verteld”, aldus Westerhout.

Op de goede weg
“Dat was achteraf een best lastig moment, want we hadden net een zure nederlaag moeten slikken. Er was dus geen applaus of gejuich in het kleedlokaal… Overigens vind ik de mededeling om het contract te verlengen bijzaak. Veel belangrijker is dat we met z’n allen op de goede weg zijn. Een van de belangrijkste uitgangspunten was om het plezier weer terug te krijgen. En ondanks het feit dat we in de laatste weken iets minder punten halen, is het plezier er wel. Bovendien vind ik een goede samenwerking met de het tweede elftal, de jeugdafdeling en niet te vergeten het elftal onder de 23 jaar ook heel belangrijk. En ook daarin maken we stappen. Tevredenheid alom en dus hebben we de samenwerking met een jaar verlengd.”

Ook tweede trainer Peter van Horssen heeft voor een jaar bijgetekend.