Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Andor van Andel (Brakel) verkast naar Roda Boys

07 feb 2019, 21.28Nieuws

AALST/BRAKEL - Roda Boys heeft zich voor het aanstaande seizoen versterkt met Andor van Andel. De 21-jarige aanvaller komt over van Brakel, dat na dit seizoen fuseert met competitiegenoot Zuilichem.

Van Andel arriveerde in de zomer van 2017 op sportpark 't Veer. In het lopende seizoen scoorde hij tot dusver zevenmaal voor de koploper in de vierde klasse. Vooral in de topper tegen Groot-Ammers toonde hij zijn waarde, door als invaller drie keer te scoren.

De TC van Roda Boys meldt 'erg blij' te zijn dat er weer een talent uit de regio aansluit en ziet in Van Andel een mogelijke opvolger van een andere behendige buitenspeler van weleer: "Andor komt zo binnen als die andere 'Sleeuwijker' die als 19-jarige bij Roda Boys kwam en uitgroeide tot een club-icoon; Frans van den Steenhoven."

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Roda Boys, vv Brakel, Andor van Andel