Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

André Zondag: afscheid zonder fratsen

06 jun 2014, 06.18Nieuws

LEERDAM – André Zondag nam donderdagavond afscheid als speler van LRC. De 40-jarige spits zet een punt achter zijn loopbaan. Het werd een bescheiden afscheid. Zoals hij het zelf wilde.

In een vriendschappelijke wedstrijd tegen Asperen (5-1 winst voor LRC) nam LRC afscheid van de vertrekkende spelers. Voor het afscheid van André Zondag had de club graag wat extra aandacht gehad, maar Zondag zelf zag dat niet zitten. Een afscheidswedstrijd met een ploeg van oud-teamgenoten. Voor Zondag hoefde het niet. “Zo’n poppenkast is helemaal niets voor mij”, zei hij zelf.

Bescheidenheid
Het tekent de bescheidenheid van de goalgetter. Zondag maakte een sloot aan doelpunten voor onder meer Unitas, Theole, WNC en als laatste dus LRC. De Leerdammers streden tot het laatst om promotie, maar het zat er niet in.

Zondag: “Heel zuur dat het eindigt met een deceptie. Ik was graag gepromoveerd.” Zowel in de verloren promotiewedstrijd als in de wedstrijd tegen Asperen scoorde Zondag.

Ingelijst shirt
Waar alle vertrekkende spelers na afloop een LRC-sjaal kregen, mocht Zondag ook nog een ingelijst shirt en een foto meenemen. Voor hem was het meer dan genoeg. 

Lees meer over : LRC, André Zondag, afscheid, goalgetter