Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Anrico Visser zette in Den Bosch de turbo erop

22 okt 2018, 11.27Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Er wordt dit seizoen op de amateurvelden meer gescoord dan ooit. Vooral op lager niveau zijn de vreemdste uitslagen op te tekenen.

Sparta’30-spits Anrico Visser wordt vanwege zijn enorme snelheid door zijn trainer als enige spits geposteerd. Zodra de tegenstander wat ruimte laat, is hij los. Zaterdag scoorde de Gorcumer daardoor vier keer in Den Bosch tegen BLC. Bij Be Ready was Thomas Vergunst met twee treffers de beste schutter.

Robin van den Noort, dit keer bescheiden, pakte natuurlijk ook weer zijn doelpuntje mee en blijft topschutter in de Jakko Sport Topscorersbokaal. Gênant was het gevecht om de bal bij de strafschop van Kozakken Boys tegen Excelsior Maassluis. Ahmed el Azzouti won het pluk- en trekwerk en benutte de elfmetertrap.

Jakko Sport Topscorersbokaal
Tien doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready).
Zes: Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys), Anrico Visser (Sparta’30).
Vijf: André Segeren (Dussense Boys).
Vier: Thomas Vergunst (Be Ready), Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk), Lennard van Andel (Sparta’30), Samuel Hartgers, Tim de Laat (beiden Wilhelmina’26).
Drie: Niels Nieuwesteeg (Almkerk), Frans van den Steenhoven (Sleeuwijk).

Kontaktbokaal
Dertien punten: Sleeuwijk.
Twaalf: Kozakken Boys.
Elf: GDC.
Tien: Be Ready.
Negen: Sparta’30, Woudrichem.
Acht: Almkerk, Wilhelmina’26.
Zeven: Achilles Veen.
Zes: Dussense Boys.
Vier: GRC 14, NOAD’32.
Drie: Altena.