Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arda Havar vertrekt bij Kozakken Boys

17 mei 2013, 19.58Nieuws

WERKENDAM – Arda Havar gaat Kozakken Boys verlaten. De 27-jarige middenvelder heeft zijn contract bij de Werkendamse topklasser ingeleverd.

“Vanwege privéomstandigheden kan ik niet langer aan mijn trainingsverplichtingen voldoen. En ook de reistijd speelt me parten”, laat de Rosmalenaar optekenen. Hij gaat op zoek naar een club op een lager niveau rond Den Bosch.

Voor technisch directeur Kees Spaan komt het afhaken van Havar niet als een slag bij heldere hemel. “Gezien zijn privé-omstandigheden heb ik het aan zien komen. Arda speelde de laatste tijd ook minder. Dat zag hij zelf ook.”

Op het oog
Spaan moet nu uit zien naar een adequate vervanger. “We hebben de intentie zijn plaats in te vullen. We willen ook niet verder terug in het aantal selectiespelers. De komende dagen zullen we ons beraden. Het zal nog niet gemakkelijk zijn. Het moet passen in het financiële plaatje. Het is kort dag en veel spelers liggen natuurlijk al vast. Maar we hebben al wel een paar spelers op het oog.”

Spaan zoekt ook altijd nog naar een speler centraal achterin. “We hopen die positie  te vullen met een jongen die op langere termijn meerwaarde heeft.”

Niels Vorthoren
Natuurlijk valt in Werkendam ook nogal eens de naam van Niels Vorthoren, die bij eerstedivisieclub Excelsior vertrekt. Voorlopig is Vorthoren (nog) niet in beeld. Kees Spaan: “Niels heeft de intentie uitgesproken zo lang mogelijk te wachten op een club uit het betaald voetbal. Niels is een geweldige speler, maar meer een nummer tien vind ik. En ja, daar hebben we Sjoerd van der Waal ook al voor. Onze prioriteit ligt vooralsnog eerst richting een vervanger voor Havar.”