Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arie Kooijman als 'bruggenbouwer' bij Kerkwijk

10 dec 2015, 23.12Nieuws

KERKWIJK - Arie Kooijman zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van zaterdagvierdeklasser Kerkwijk.

Kooijman volgde eerder dit seizoen de tussentijds opgestapte Hans Rasenberg op. Deze week bereikte hij met het bestuur van Kerkwijk ook overeenstemming over volgend seizoen. "Het bestuur en de TC zijn van mening dat Arie Kooijman past bij het huidige vv Kerkwijk. Er heerst rust binnen de selectie en de club. Trainer, spelers, staf en TC communiceren goed met elkaar en dat wordt zichtbaar", zegt voorzitter Johan Oomen.

Jeugd
Arie Kooijman zal zich deels ook gaan bezighouden met de jeugd. Bestuur en TC zijn voornemens om voor de junioren betaalde trainers van buitenaf te gaan aantrekken, om zodoende een hoger niveau te halen. Oomen: "Daarmee zal de aansluiting naar de selectie gemakkelijker worden. Arie zal ook hierin een rol gaan vervullen. Het bestuur ziet Arie Kooijman als een bruggenbouwer tussen de A-junioren en de selectie."