Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arie van Vuren neemt afscheid als KNVB ambassadeur

11 okt 2018, 13.15Nieuws

REGIO LEERDAM – Deze week nam Arie van Vuren uit Everdingen afscheid als KNVB ambassadeur. Voor voetbalverenigingen in de regio was hij meer dan twintig jaar lang hun centrale contactpersoon naar de KNVB.

Menig club in de regio mocht van zijn adviezen en activiteiten gebruik maken en ook uit zijn handen de kampioensschaal of medailles in ontvangst nemen. Naast zijn grote verdiensten voor de club Everstein, waarvan hij in de functies van penningmeester, secretaris en voorzitter bijna dertig jaar in het bestuur zat, heeft hij in district Zuid 1 dus lange tijd het algemeen belang van de KNVB gediend.

Sander van Beuzekom sprak hem namens de KNVB toe en overhandigde hem een mooi beeldje met een voetballer. Diverse oude bekenden waren naar Waardenburg gekomen om in het clubhuis van WNC tijdens een KNVB regiovergadering afscheid van Arie van Vuren te nemen. Eind dit jaar hoopt hij 78 jaar te worden en volgens zijn eigen woorden in zijn afscheidsspeech: “Het is gewoon genoeg geweest.”

Anton van der Giessen

Verslaggever regio Leerdam Mail Anton >