Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arkel bekert op zondag

21 nov 2011, 06.25Nieuws

ARKEL - Zaterdagvierdeklasser ASV Arkel speelt aanstaande zondag in de tweede bekerronde van het district Zuid I tegen TSV Gudok uit Tilburg. Een opmerkelijk tijdstip, want normaliter worden bekerwedstrijden tussen zaterdag- en zondagclubs doorgaans op dinsdagavond of zaterdagmiddag om 17.00 uur gespeeld.

Arkel-trainer Teus Jakobs legt uit: “Een doordeweekse wedstrijd zagen wij niet zitten. Ten eerste valt het niet mee om in de avonduren de Merwedebrug bij Gorinchem over te komen en in dikke mist rijden is ook geen pretje. Gudok moest in eerste instantie aanstaande zondag nog drie minuten een wedstrijd uitspelen en dus werd aan ons gevraagd of wij er bezwaar tegen hadden om aansluitend de bekerwedstrijd te spelen. Uiteindelijk gaat die wedstrijd niet door, maar wij gaan wel zondagmiddag naar Tilburg.”

Bussen
Na de bekerwinst op tweedeklasser Schelluinen hoopte ASV Arkel op een thuiswedstrijd tegen een regiotopper. Het werd geen Unitas, Stedoco of Kozakken Boys, maar zondagvierdeklasser TSV Gudok uit Tilburg. “We gaan er een leuke dag van maken. Onze hoofdsponsor Arkel Wonen heeft twee bussen geregeld en die zitten bijna vol. Het bekertoernooi leeft in het dorp”, lacht Jakobs.
Indien de jonge groep van Jakobs het bekeravontuur overleeft, dan wacht in het weekend van 17 en 18 december de winnaar van vv Dees-Marvilde, clubs uit Wintelre respectievelijk Veldhoven onder de rook van Eindhoven.

Geïnteresseerde supporters voor een plaats in de bus kunnen zich tot 25 november melden via infoasv1@xs4all.nl of bellen naar 06-46597171. De kosten bedragen 5 euro per persoon en betaald moet er worden bij de bus. Vertrek om 12.45 uur vanaf Plein 983. Aanwezig om 12.30 uur.

Lees meer over : Arkel, zondag, bekerronde