Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arkel belegt trainingskamp voor JO17: ‘Ze hebben het er nu al over’

28 apr 2017, 09.54Advertorial

ARKEL/GAMEREN –Clubs die via Trainingskampen.nl een weekend weg gaan hebben ruime keuze over de invulling daarvan. Vierdeklassers Arkel en GVV’63 profiteerden er deze winter in sportief opzicht optimaal van.

Voor Arkel is het trainingskamp inmiddels een gewoonte geworden. Na tweemaal Sneek en eenmaal Arnhem was ditmaal Maastricht aan de beurt en net als voorgaande drie trainingskampen, beviel ook Maastricht uitstekend. Teammanager Rocco Ooms is andermaal lovend over de organisatie: “In het begin hebben we zelf zo’n trainingskamp geprobeerd te regelen, maar dan moet je zoveel heen- en weer bellen en mailen. Nu kunnen wij het helemaal uit handen geven en weten we dat het goed geregeld is. Dit jaar waren er zelfs mensen van de organisatie in het hotel. Niets dan lof.”De afgelopen trainingskampen bevielen Arkel zelfs zo goed, dat er ook één voor de JO17-1 is ingepland. In juni gaat deze talentvolle lichting naar Egmond aan Zee en dat is volgens Ooms nu al het gesprek van de dag: “Vorig jaar sloten zij het seizoen af met een toernooi in het buitenland en nu willen we dat doorzetten met een trainingskamp. De jongens vinden het heel positief. Ze hebben het er nu al over.”

Voor herhaling vatbaar
Ook Arkel’s concurrent GVV’63 laafde zich in de winterstop aan een trainingskamp. Voor Stefan Blom, die na één seizoen Nivo Sparta terugkeerde naar zijn oude ploeg, was het weekend voor herhaling vatbaar: “Het was top geregeld. Vroeger gingen we weleens een weekendje weg via Center Parcs, maar nu ben je juist ook op het gebied van voetbal bezig. Het sportcomplex was op vijf minuten lopen van het hotel en daar lagen er super kunstgrasvelden waar we volop gebruik van konden maken. Zo’n trainingskamp benut je daarmee optimaal, want er wordt lekker fel getraind. Het breekt je winterstop en ik denk dat dit er volgend jaar ook wel weer in zit.”

Lees meer over : Trainingskampen.nl, ASV Arkel, GVV'63