Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Arkel-coach Tutu N'Dona: 'Dit was heel benauwd'

06 jan 2017, 01.57Nieuws
(foto: Rick den Besten)

GORINCHEM/REGIO - GJS-aanvoerder Stefan Hölzken was, na de nipte nederlaag tegen Arkel (4-3), toch tevreden. "Zeker na de goede tweede helft, waarin we terugkwamen in de wedstrijd."

"We begonnen te bleu, misschien door de spanning en de volle tribunes. Pas na de 3-0 achterstand gingen we druk zetten en kwamen de goals."

Arrogant
Arkel-coach Tutu N'Dona zuchte na afloop. "Dit was benauwd, heel benauwd. We maakten het onszelf heel moeilijk. Na de 3-0 ruststand speelden we arrogant en dacht de ploeg even te laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Gisterenavond en vanavond zijn leermomenten, we moeten öok morgen tegen Woudrichem scherp blijven en niet verzaken.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >