Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASV Arkel bindt Leon Elands twee jaar langer

18 dec 2018, 07.53Nieuws
Leon Elands en Rocco Ooms. (foto: Rick den Besten)

ARKEL - ASV Arkel en trainer Leon Elands gaan na het lopende seizoen sowieso nog twee jaar door met elkaar.

Bestuurslid voetbalzaken Rocco Ooms was er namens ASV Arkel snel uit met de huidige hoofdtrainer. Voor het bestuur en de huidige A-selectie is duidelijk dat Leon Elands na één seizoen nog niet klaar is op sportpark Schoonzigt.

Ook Elands vind dat hij bij de huidige koploper in de 3e klasse C met iets is begonnen wat nog (lang) niet af is. De club is zeer te spreken over de aanpak van de Gorcummer en hoe hij zich openstelt binnen de rest van de vereniging.

TC
Bij ASV Arkel krijgt de technische commissie steeds meer vorm. Na het plotselinge vertrek twee maanden geleden van TC en B-selectie trainer Sander Antonio is Rocco Ooms toegetreden tot het bestuur als eindverantwoordelijke voetbalzaken. Humphrey Prins en John de Jong gaan samen met Ooms de technische commissie senioren vormen en Mo El Mousati is sowieso tot het einde van dit seizoen trainer van de B-selectie op sportpark Schoonzigt.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >