Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASV Arkel kiest niet voor kunstgras

04 apr 2015, 06.00Nieuws

ARKEL - In tegenstelling tot buurclub SteDoCo heeft de ledenvergadering van ASV Arkel niet voor de aanleg van een kunstgrasveld gekozen. Op Schoonzigt zal het C-veld worden gerenoveerd, krijgt het hoofdveld een extra beregeningsinstallatie en worden de kleedkamers verbeterd. Kosten: 185.000 euro.

In het kader van de verzelfstandiging van de voetbalclubs heeft ASV Arkel een 'bruidsschat' van de gemeente Giessenlanden meegekregen. Daar staat tegenover dat de structurele subsidie vervalt. Arkel hoopt deze inkomstenderving met onder meer meer sponsoring, bezuinigen op energie en een contributieverhoging te kunnen opvangen.

Zonnepanelen
ASV Arkel acht een kunstgrasveld financieel niet haalbaar. Andere voorzieningen, zoals zonnepanelen of -collectoren, zijn nog niet uit beeld maar worden voorlopig even geparkeerd.

Lees meer over : ASV Arkel, kunstgrasveld