Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASV Arkel verder met Teus Jakobs

07 feb 2013, 19.00Nieuws

ARKEL - Zaterdagvierdeklasser ASV Arkel heeft het lopende contract met hoofdtrainer Teus Jakobs met een jaar verlengd.

Bestuurslid technisch zaken Dick Pelle is content over het aanblijven van Jakobs.

"We hebben een jonge groep spelers, waar nog de nodige rek in zit. Dat biedt perspectief. Teus heeft laten zien het nodige uit een groep te kunnen halen. En hij wil niet alleen de groep verder brengen, maar ook zichzelf verder ontwikkelen. Precies wat wij nastreven op Arkel. Teus Jakobs past perfect in ons plaatje."

Promotie
Pelle spreekt ook de doelstelling hardop uit: promotie. "Met aantrekkelijk en doelmatig voetbal. We draaien nu bovenin mee, dus dat geeft aan dat we ook voor de prijzen kunnen gaan. Niks mis met ambities."

Teus Jakobs zal breder binnen de club ingezet worden. Pelle: "De hoofdtrainer zal ook aan de gang gaan met de jeugdelftallen. Dat is voor die gastjes natuurlijk schitterend - 'trainen met de trainer van het eerste'."