Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASV Arkel ziet af van kunstgrasveld

18 mei 2017, 15.46Nieuws

ARKEL - Van uitstel komt afstel bij ASV Arkel. De komende jaren zal er, als het aan het bestuur ligt, geen kunstgrasveld worden neergelegd op sportpark Schoonzigt.

ASV Arkel maakte eerder de keuze voor kunstgras, maar besloot half februari van dit jaar tot uitstel, gevoed door de maatschappelijke discussie over de risico's van rubbergranulaat.

Het bestuur heeft alternatieven onderzocht, waarbij is gekeken naar kunststof- en kurkkorrels. Binnen de financiële kaders blijkt het echter niet mogelijk een 'onbesproken' kunstgrasveld aan te leggen. Rubbergranulaat is voor het Arkel-bestuur geen optie, omdat de maatschappelijke discussie nog niet is geluwd.

Daarmee is na anderhalf jaar de kous af voor het clubbestuur. 'De komende jaren zal er bij ASV Arkel geen kunstgrasveld worden neergelegd. Niet onder dit bestuur'.

De leden zal nu het volgende worden voorgesteld:

- Opknappen kantine voor maximaal 150.000 euro.
- Renovatie B-veld binnen budget van 130.000 euro.
- Nieuwe lichtinstallatie rond B-veld en trainingsveld.
- Resterende reserve van minimaal 200.000 euro.

Hierover wordt beslist in een buitengewone ledenvergadering op maandag 22 mei, aanvang 20:00 uur.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >