Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASV Studio Voetbal met familie Schuurman van Klaveren

02 mei 2016, 07.53Nieuws
Remie Schuurman afgelopen zaterdag met ASV Arkel in actie tegen De Alblas. (foto: Rick den Besten)

ARKEL • De familie Schuurman van Klaveren is vrijdag 13 mei te gast in ASV Studio Voetbal. In de kantine van ASV Arkel is de aanvang om 20:30 uur. Voetballiefhebbers zijn welkom om deze avond bij te wonen.

Jari Schuurman (selectiespeler Feyenoord), Remie Schuurman (selectiespeler ASV Arkel en JogadoresCF) en vader Wout Schuurman (ondernemer en voetballiefhebber) zullen aan de tand worden gevoeld door Theo Sprong, freelance journalist van Het Kontakt en Regio-Voetbal. Ook vanuit het publiek kunnen vragen worden gesteld.

Onderwerpen die zeker aan de orde zullen komen zijn: voetballen in Gorinchem, Arkel of Rotterdam, spelen op kunstgras en de combinatie van veld- en zaalvoetbal.