Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bart Dirven laat zich met twee goals zien op de Jakko Sport Topscorerslijst

03 dec 2018, 12.48Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Een zeldzaam verschijnsel: Robin van den Noort heeft niet gescoord. Zijn ploeg Be Ready verloor thuis met 2-4 van DIA.

De grootse overwinning kwam in het weekeinde van rivaal Dussense Boys, dat met 8-1 uithaalde tegen Boeimeer. André Segeren, voormalig regiotopscorer, en Bart de Rade schoten tweemaal raak voor de Kasteelclub.

Almkerk-spits Bart Dirven was twee keer trefzeker voor Almkerk en brengt zijn totaal op de Jakko Sport Topscorerslijst na tien wedstrijden op zeven. Een keurig aantal op eersteklasseniveau. Opmerkelijk zijn ook de twee doelpunten van de Alblasserwaard-boys Leon Bot en Gwaeron Stout voor Kozakken Boys.

Jakko Sport Topscorerslijst
Negentien doelpunten: Robin van den Noort (Be Ready).
Tien: Anrico Visser (Sparta’30).
Negen: Thomas Vergunst (Be Ready), Ahmed el Azzouti (Kozakken Boys), Pasqualle Verwoerdt (Sleeuwijk).
Acht: André Segeren (Dussense Boys).
Zeven: Bart Dirven (Almkerk), Samuel Hartgers (Wilhelmina’26).
Zes: Niek Wilborts (Achilles Veen), Harry Sassen (Dussense Boys), Soufiane Bakkali (NOAD’32), Frans van den Steenhoven (Sleeuwijk).
Vijf: Bas van den Noort (Be Ready).
Vier: Ilias Zaimi (Achilles Veen), Steven Molenschot, Niels Nieuwesteeg (beiden Almkerk), Lars Branderhorst (Dussense Boys), Maarten van Wijlen (GDC), Michael van den Oever (GRC 14), Lennard van Andel, Gerco Gijben (beiden Sparta’30), Kevin van Esch, Tim de Laat, Fabio de Lang (allen Wilhelmina’26).

Verlies koplopers Kontaktbokaal
De beide koplopers in de strijd om de Kontakt-bokaal bleven in het weekeinde puntloos. Kozakken Boys en Sparta’30 komen dichterbij.

Kontaktbokaal
Vierentwintig punten: Sleeuwijk.
Tweeëntwintig: Be Ready.
Negentien: Kozakken Boys, Sparta’30.
Zeventien: Achilles Veen.
Vijftien: Almkerk, Wilhelmina’26.
Dertien: GDC, Woudrichem.
Elf: Dussense Boys, GRC 14.
Tien: Altena.
Zes: NOAD’32.