Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bart Toom in gesprek met Drechtstreek

15 apr 2012, 12.32Nieuws

OUD-ALBLAS - De kans is aanwezig dat Bart Toom komend seizoen naast John den Dunnen op de bank zit bij zaterdagtweedeklasser Drechtstreek.

“Ik heb een paar gesprekken gevoerd met de club”, vertelt de eind dit seizoen bij De Alblas vertrekkende Alblasserdammer. “DIe verliepen zeer prettig. Hopelijk komen we er in financiële zin ook uit.”

Voor wat betreft een toekomstige samenwerking met Drechtstreeks nieuwe hoofdtrainer John den Dunnen is Toom positief gestemd. “We kunnen elkaar goed aanvullen, verwacht ik. Bovendien klikt het prima in de persoonlijke sfeer. Ik hoop van harte dat we straks gezamenlijk aan de slag kunnen gaan.”

Toom zou ook bij zijn huidige vereniging De Alblas aan het werk kunnen blijven. Men bood hem een functie aan als technisch coördinator. Toom twijfelt: “Ik weet niet of het verstandig zou zijn om vanuit mijn trainerschap bij De Alblas die stap te gaan zetten.”