Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Be Ready wil een stapje hoger

26 aug 2011, 11.22Nieuws

Voor Be Ready was 2010/2011 een weinig enerverende voetbaljaargang. De Hankenaren eindigden in de middenmoot, maar hopen komend seizoen de vijfde klasse eindelijk eens te kunnen verlaten.

Volgens Reijnier Francke speelde Be Ready vorig seizoen de eerst competitiehelft niet zo best. “We hebben toen veel wedstrijden verloren. Soms door persoonlijke fouten, dan weer door pech”, vertelt de laatste man in het elftal van trainer Antoine Hoevenaren, die aan zijn derde seizoen in Hank begint. De wedstrijden na de winterstop liep het voor Be Ready echter wel. “Toen hebben we vijf wedstrijden op rij gewonnen. Dan is daar opeens die omslag en het vertrouwen.”
Als het aan Frankce ligt trekt Be Ready die lijn van de tweede seizoenshelft  door, want het wordt tijd dat de Hankse club de vijfde klasse achter zich laat, niet in de laatste plaats om weer eens aan te kunnen treden tegen buurman en vierdeklasser Dussense Boys. “We komen uit in een redelijk nieuwe vijfde klasse, dus het is lastig te zeggen hoe het seizoen gaat lopen. Maar wat mij betreft gaan we absoluut voor een periodetitel en er zijn meer jongens in de ploeg die er zo over denken. De instelling is hartstikke goed. We willen winnen en ons verbeteren.” Daarbij wordt het elftal gesteund door een ‘talentvolle lichting’ A-junioren, zegt Francke. Er vertrokken deze zomer bovendien geen spelers uit Hank. “Daardoor hebben we een bredere selectie en worden we als eerste elftal kwalitatief alleen maar beter.” Francke heeft ook een goede indruk van Antoine Hoevenaren. “De trainer is gedreven, hij heeft een goede visie op voetbal en wil ons graag aanvallend laten spelen.” Dat alles moet er toe leiden dat het voetbal van de Hankse club omhoog gaat. “En dat we dat stapje hogerop kunnen maken.”