Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Beachvoetvolley Sleeuwijk prooi voor Aurino/Kant

09 jun 2014, 17.22Nieuws

SLEEUWIJK - Het elfde Bas Klop Beach Voetvolleytoernooi is gewonnen door het favoriete duo Antonio Aurino en Hendri Kant. Zij waren in een Werkendams onderonsje op het Sleeuwijkse sportpark De Roef in drie sets te sterk voor Niels den Haan en Michael Klop.

Na 18-15 voor Antonio en Kant in de eerste set en 16-18 in de tweede, moest een derde set uitkomst bieden. Die ging, na een 14-14 tussenstand, naar het duo Aurino/Kant, dat ook in 2012 winnaar van het evenement was.

Philip den Haan fungeerde tijdens de wedstrijden als speaker.  Er stonden zestien sterke koppels aan de start met daarbij de voormalige winnaars Jordi van der Sluis, Hicham Rbiim, Jesse van Oord, Hendri Kant Antonio Aurino en Niels den Haan.

Voor het eerst deed er ook een sterk vrouwenteam uit Groningen mee. Nynke Karrenbeld en Jorike Olde Loohuis werden derde in poule C.