Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Belangrijke openingsgoal voor topscorer Matthijs Libbers

23 okt 2017, 14.12Nieuws

BOMMELERWAARD - De schutters in de Bommelerwaard schoten bepaald niet uit hun slof. Bij geen van de dertien clubs iemand met een dubbele score.

Regio-topscorer Matthijs Libbers was wel weer belangrijk voor GVV’63 met de openingsgoal tegen GDC. De druk komt van de Alem-tweeling Steenbekkers, die weer beiden het net vonden.

Geen overwinning voor de tweedeklassers uit de Bommelerwaard. Wel de vierde competitietreffer voor Christian van Aalst van Roda Boys/Bommelerwaard in de topper tegen Papendrecht.

Stand Stehmann Sport Topscorersbokaal
Acht doelpunten: Matthijs Libbers (GVV’63).
Zeven: Mats Steenbekkers (Alem).
Vijf: Hans van de Boogaard, Lars Steenbekkers (beiden Alem), Bas Vos (DSC).
Vier: Christian van Aalst (Roda Boys/Bomm.).
Drie: Jasper Gouda Quint (Brakel), Dennis de Bruin (GVV’63), Jeroen de Groot (Jan van Arckel), Aart de Jong (Kerkwijk), Thijs Goesten, Jaouad Nasreddine (beiden RKVSC), Sjors Maas (Roda Boys/Bomm.).

Stand Kontakt Cup
Het gelijkspel in de uitwedstrijd bij Papendrecht levert Roda Boys/Bommelerwaard in dit klassement toch twee punten op. Zo blijven de Aalstenaren aan kop in deze lijst, gevolgd door het opmerkelijk sterk spelende Alem.

Dertien punten: Roda Boys/Bommelerwaard.
Twaalf: Alem.
Negen: GVV’63, Jan van Arckel.
Zeven: Brakel, Hedel, Zuilichem.
Zes: Nivo Sparta.
Vijf: Heerewaarden.
Vier: DSC, HRC’14, Kerkwijk, RKVSC, Well. 

Lees meer over : Matthijs Libbers, GVV'63