Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bert Potuyt verlaat Bergambacht na drie seizoenen

25 nov 2018, 21.40Nieuws
Bert Potuyt. (foto: John Wijntjes)

BERGAMBACHT - Het bestuur van zaterdagvierdeklasser Bergambacht en de Technische Commissie hebben besloten dat hoofdtrainer Bert Potuyt aan het einde van dit seizoen Bergambacht verlaat.

Potuyt wist de hoofdmacht in zijn eerste twee jaren als trainer naar een hoger niveau te brengen. Bergambacht staat op dit moment op een tweede plaats in de competitie en telt drie punten achterstand op koploper CKC.

De  vereniging verwacht dat een nieuw gezicht voor de groep na drie jaar verfrissend kan werken voor het vrij jonge team. 

Bert Potuyt wil het seizoen zo goed mogelijk afmaken en hoopt promotie te kunnen afdwingen. Vorig seizoen strandden de Bergambachtenaren in de finale van de nacompetitie, waarin Lekkerkerk na verlenging met 2-1 de sterkste was.

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >
Lees meer over : Bert Potuyt, vv Bergambacht