Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bertus van Schaik langer bij SV Lopik

17 dec 2018, 08.08Nieuws

LOPIK - Het bestuur van SV Lopik en hoofdtrainer Bertus van Schaik hebben een akkoord bereikt over een langer verblijf bij de zaterdagderdeklasser. Van Schaik, die aan zijn zesde seizoen bezig is, tekent een contract voor onbepaalde tijd.

,,Er is binnen de hele vereniging grote tevredenheid over de persoon Bertus van Schaik en zijn vakmanschap als voetbaltrainer en -coach,” aldus Lopik-voorzitter Robert Bakker. ,,Contractverlenging is dan ook vanaf het eerste moment onze doelstelling geweest. We wisten dat meerdere verenigingen concrete belangstelling voor hem hadden. Tegelijkertijd zien we Bertus van Schaik zich thuis voelt bij Lopik en dat hij nog veel perspectief ziet in zijn selectie. Vandaar dat contractverlenging voor onbepaalde tijd voor hem bespreekbaar was. Het aanblijven van onze dorpsgenoot biedt ons bovendien de mogelijkheid om samen met hem verdere invulling te geven aan ons het beleidsplan 2018-2021, waarin de doelen en verwachtingen zijn geformuleerd ten aanzien van het voetbal bij SV Lopik.”

Handhaving
Bertus van Schaik ziet nog uitdagingen genoeg. ,,Er komen talentvolle lichtingen aan, getraind door gekwalificeerde trainers, met wie ik straks graag aan de slag wil gaan. De hoogste prioriteit heeft nu het behoud van onze vorig seizoen verworven plek in de tweede klasse. We gaan er alles aan doen om ook volgend seizoen op dit niveau te spelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit ons gaat lukken. We gaan er samen de schouders onder zetten. En dat is naast voetbalkwaliteit toch altijd de basis.”

Wim Kroone

Verslaggever regio Krimpener- en Lopikerwaard Mail Wim >