Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Blessure Kozakken Boys-aanwinst Rijsdijk valt mee

06 aug 2018, 19.04NieuwsUpdate
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Kozakken Boys moet het mogelijk enkele weken stellen zonder nieuwkomer Jeffrey Rijsdijk. De van Almere City overgekomen middenvelder liep afgelopen weekend in het verloren duel met FC Groningen (0-2 verlies) een spierblessure op.

"Hij zou er wel eens vier tot zes weken uit kunnen zijn", citeerde AD/Rivierenland na het duel uit de mond van trainer Jasper de Muijnck. Vandaag is Rijsdijk ter controle naar het ziekenhuis gegaan. Onderzoek moet uitwijzen hoelang de Werkendammers de 30-jarige middenvelder moet missen.

Ook Gwaeron Stout en Sanny Monteiro eindigden het duel met (lichte) knieproblemen. 

UPDATE 09-08-2018, 18.00 uur
De blessure die Jeffrey Rijsdijk opliep in het duel met FC Groningen valt naar behoren mee. Naar verwachting is de aankoop er circa drie weken uit, waar eerst werd gedacht aan anderhalve maand blessureleed.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >