Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Blessure LRC-doelman Van der Pol valt mee

10 feb 2016, 14.00Nieuws
Giordano van der Pol (l). (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

LEERDAM - LRC-doelman Giordano van der Pol raakte dinsdagavond in de oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht korte tijd buiten bewustzijn. Onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat hij een lichte hersenschudding heeft opgelopen.

Op slag van rust kwam Giordano van der Pol in botsing met een speler van Jong FC Utrecht. Op het eerste oog liep de keeper een ernstige blessure op, temeer daar hij bewusteloos op het veld bleef liggen. Van der Pol werd met de brancard naar de kleedkamer gebracht en vervolgen met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek wees uit dat de kwetsuur meevalt. Giordano van der Pol hield een lichte hersenschudding en een licht gekneusde kaak aan de botsing over. Of hij komende zaterdag kan meedoen tegen SDC Putten is vooralsnog afwachten.