Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Blessure SteDoCo'er Vincent Verheul lijkt mee te vallen

30 jul 2018, 12.05Nieuws
Vincent Verheul verruilt WNC voor SteDoCo. (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

HOORNAAR - De opgelopen verrekking aan de hamstring die SteDoCo-aanwinst Vincent Verheul afgelopen zaterdag voorafgaand aan het duel met DOVO (0-2 winst) opliep lijkt mee te vallen.

Mogelijk kan de ploeg uit Hoornaar dinsdagavond in de thuiswedstrijd met FC Lienden (20.00 uur) alweer over hem beschikken, zo schrijft AD/Rivierenland. Verheul zelf, overgekomen van WNC en in Veenendaal toeschouwer met ijs om zijn been, verwacht dat de schade beperkt is gebleven. 

"Ik heb de indruk dat mijn spieren moeten wennen aan het trainen en voetballen op kunstgras. Ik was dat vorig seizoen bij WNC niet gewend. Maandag wat uitlopen en dan hoop ik dinsdag weer bij de groep te zijn", aldus Verheul.

 

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer over : Vincent Verheul, Stedoco, WNC