Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Blessureleed Van der Stam en Schopenhouer

04 okt 2013, 05.55Nieuws

ARKEL/HOORNAAR - Nick van der Stam (Stedoco) en Maurice Schopenhouer (ASV Arkel) kampen met blessureleed.

Bij de 19-jarige in Arkel woonachtige Van der Stam is een scheur in de meniscus geconstateerd. De Stedoco-verdediger is inmiddels geopereerd en is minimaal een halfjaar uit de roulatie. Mogelijk komt hij zelfs dit seizoen niet meer in actie.

ASV Arkel moet het al enige tijd stellen zonder de van Noad'32 overgekomen routinier Maurice Schopenhouer. De spits kreeg last van zijn hiel, waarschijnlijk door het dragen van verkeerd schoeisel op zijn werk. Gevolg: een acute peesplaatontsteking.

Schopenhouer heeft zich laten behandelen bij een dokter in België, die hij nog kent uit de periode dat hij in België speelde. Naar verwachting zal Maurice Schopenhouer nog enkele weken uitgeschakeld zijn.