Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Boek nu uw wintertrainingskamp

20 jul 2015, 05.30Nieuws

(advertorial)

Overwinter heerlijk in de zon en train als club op perfecte velden. Trainingskampen.nl biedt een scala aan mogelijkheden in locaties en activiteiten. En denk zeker niet dat dit alleen voor topamateurs of profclubs mogelijk is, ook lager spelende amateurteams gaan steeds vaker op trainingskamp! Wij zijn al ruim 11 jaar dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in binnen- en buitenland.

Met keuze uit tientallen toplocaties in landen als NederlandSpanje en Portugal. Tegen elk gewenst budget en voor clubs op elk sportief niveau.

In Portugal wordt de jaarlijkse Algarve Cup gehouden. Voor clubs die dichter bij huis blijven organiseren wij het Hallentoernooi!

Inspelen op de wens van de klant, waarbij het beschikbare budget altijd leidend is. Dát is de kracht van Trainingskampen.nl! Boek nu en maak gebruik van onze scherpe prijzen.

 

Contact: info@trainingskampen.nl / 078-6291577.

Lees meer over : Trainingskampen.nl