Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Boekhout en Baumgartner naar Focus'07

15 jun 2016, 15.21Nieuws
Focus'07 handhaafde zich via de nacompetitie in de 3e klasse en wil graag in Zuid I blijven. (foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie)

CULEMBORG - Het Culemborgse Focus'07 heeft zes nieuwelingen aan zich weten te binden voor komend seizoen. De meest opvallende namen zijn die van Robin Boekhout (SteDoCo) en Dyan Baumgartner (WNC).

Naast Boekhout en Baumgartner komen Domingus Souhuwat (WNC) en het Vriendenschaar-trio Iliass Dahri, Boaz Souhuwat en Tom Souhuwat naar de zaterdagderdeklasser over.

Daar tegenover staat het vertrek van Joost van Willigenburg (naar IJFC).

Focus'07 heeft de KNVB verzocht opnieuw in Zuid I ingedeeld te mogen worden. "We hebben het erg goed naar ons zin in 3C', aldus elftalleider Hans van Diejen.