Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Boete voor LRC en SVL

07 mrt 2018, 19.31Nieuws

LANGBROEK/LEERDAM – LRC heeft een boete van honderd euro gekregen naar aanleiding van het staken van de wedstrijd bij SVL. De thuisploeg kreeg eenzelfde straf opgelegd.

Beide ploegen krijgen geen punten in mindering. Het restant van de wedstrijd zal worden uitgespeeld. SVL heeft nog 37 minuten om iets aan de 0-3 stand te veranderen.

Bij de wedstrijd SVL-LRC legde de scheidsrechter de wedstrijd kort na rust stil na een flink opstootje voor de dug-out van SVL. LRC-leider Louis Struyk kreeg daarbij een rode kaart omdat hij zich buiten het coachvak begaf. Struyk krijgt geen schorsing, maar moet het restant van de wedstrijd buiten de afrastering blijven. 

LRC heeft niet de intentie tegen de uitgsproken straffen in beroep te gaan.

Maarten van Hoogevest

Verslaggever regio Leerdam Mail Maarten >
Lees meer over : gestaakt, LRC Leerdam, SVL, boete, Louis Struyk